Vi fraktar numera till följande länder

Vi ser till att all information som tillhandahålls på samtliga Burton Sous Vide-webbplatser är korrekt.
Burton Sous Vide är inte ansvarig för någon förlust pg a förlitning på information som nämns på någon av våra webbplatser.

Produktbeskrivningar

Vi förbehåller oss rätten att ändra eventuella produktbeskrivningar och specifikationer på webbplatsen. Dessa förändringar påverkar inte prestandan på dessa produkter.
Pris och tillgänglighet av produkter på webbplatsen kan ändras utan notifiering.

Beställning av produkter

För att köpa från någon Burton Sous Vide-webbplats måste du fylla i beställningsformuläret.
Vi kommer att bekräfta ordertransaktionen via e-post till den av dig angivna e-postadress. Sändningen av denna e-post är ett giltigt avtal mellan båda parter.

Betalningar

Alla priser inkluderar eventuell tillämplig av mervärdesskatt (moms). Produktpriserna inkluderar inga extra leveransavgifter.
Förutom priset på den produkt som framhävs på någon Burton Sous Vide-webbplats, kommer du också att behöva betala våra fraktkostnader som visas på hemsidan, såvida du inte är berättigad gratis leverans.

Produktleverans

Vi schemalägger leverans av de produkter som beställts via den valda metoden och till leveransadressen du anger.
Om ett leveransfel uppstår i samband med de beställda produkterna, måste du meddela oss inom 7 dagar efter leveransdatumet. Burton Sous Vide ansvarar inte för någon skada eller förlust som uppstår om du misslyckas att meddela oss om detta.

Skaffa din Burton Sous Vide nu

Köp nu