Vi fraktar numera till följande länder

Returer och garanti

Returnering av ett icke-defekt föremål

Är du inte nöjd med produkten, vänligen maila info@burtonsousvide.co.uk innan returneringen till följande adress inom 28 dagar från mottagandet av produkten:

Burton Sous Vide, C / O Ogdens Fulfillment Ltd, Unit 2 Acre Park, Dalton Lane, Keighley, West Yorkshire, Storbritannien, BD21 4JH

Artikeln måste vara oanvänd och i originalförpackningen. Retur porto är ditt ansvar fram tills att det framgångsrikt anländer till vårt lager. Vi rekommenderar starkt att du returnerar varan med en leverans curier med försäkring. Vi rekommenderar också att du sparar porto som bevis på att varan har skickats.

Returnering av ett defekt föremål

Alla defekta föremål omfattas av en 24 månaders garanti som kräver registrering.

Mottar du en defekt produkt från oss, vänligen maila info@burtonsousvide.co.uk med ditt ordernummer, fullständigt namn, adress och detaljer om defekten.

Vi ordnar en förbetald frakt till reparationen, ersättning eller om produkten inte finns på lager, en fullständig återbetalning. Är originalförpackningen inte tillgänglig måste den returnerade produkten vara korrekt förpackat i sitt ursprungliga skick.

Garantiregistrering

Registrera dig online inom 28 dagar efter köp för att aktivera din 24 månaders garanti. BSV 13L modell och serienummer hittas på etiketten fäst på botten av produkten.

Skaffa din Burton Sous Vide nu

Köp nu